Bastiaansen Modestad Officiële Opening

Bastiaansen Modestad
from €1 (932000%)

Beste genodigde,

Wanneer er een kans komt, pakt Bastiaansen Modestad deze met beide handen aan. Daarom hebben we ruim een jaar geleden het pand schuin tegenover onze huidige winkel gekocht. Het nieuwe pand is inmiddels omgebouwd tot een herenzaak van 1500m2 met een aangrenzende Gastrobar. Vincent Hendriks (voormalig eigenaar restaurant Van Ouds in Bavel) zal dit op zich gaan nemen. Het huidige pand herken je ook niet meer terug, deze heeft namelijk een compleet nieuwe inrichting gekregen en is volledig gevuld met damesmode.

Donderdag 23 maart is de officiële opening van onze 2 winkels. Wij willen alle gasten van deze avond vragen om geen bloemen of een cadeau mee te brengen, maar in plaats daarvan een donatie te doen aan Buddy to Buddy. Wij zijn betrokken bij dit goede doel en weten dat deze donaties* op een goede plek terecht zullen komen.

Geert, Henneke, Monique, Rogier en Boris

*Wenst u anoniem te doneren, vinkt u dan het vakje "mijn naam afschermen op de website" aan.

Over Buddy to Buddy Breda
Buddy to Buddy koppelt nieuwkomers die hun land van herkomst moesten verlaten aan Bredase stadsgenoten. Zo worden nieuwkomers wegwijs gemaakt in hun nieuwe omgeving en leren inwoners wie hun nieuwe buren zijn. 
Wij maken Buddykoppels op basis van gemeenschappelijke interesses en gelijkwaardigheid. Buddykoppels gaan vier maanden met elkaar op pad om de stad, de taal en elkaars cultuur te ontdekken. Dit noemen wij; wederzijdse integratie :).

Meer lezen? www.buddytobuddy.nl/breda